fbpx

Hotel amb Parc Aquàtic

Un vaixell pirata per a aventurar-te navegant vent en popa a tota vela, figures aquàtiques vingudes de les profunditats de l’oceà amb les que podràs interactuar, tobogans multipista per lliscar a tota velocitat i competir amb els teus amics, canons d’aigua, dutxes palmera, tobogans amb formes d’animals, salt d’aigua i la calavera splash per a remullar-te en gran. Descobreix el nostre hotel amb tobogans!

hotel con toboganes para familias en lloret

Tobogans

Riures assegurats

Llisca pel tobogan extra ample des de la coberta del vaixell pirata, repta als teus amics a veure qui arriba abans a l’aigua en el multipista, agafa embranzida des del castell pirata i serpenteja pels revolts del tobogan des de 5 metres d’alçada.

Esquitxa, llença’t, capbussa’t! Diverteix-te alhora que també et refresques.

Vaixell pirata

Aventura’t solcant la mar

Puja a bord de l’increïble galió pirata comandat pel capità més temut a l’oceà per viure junt a ell i tota la tripulació, una emocionant aventura de pirates i bucaners a la recerca del tresor. Llença’t des dels seus tobogans al crit de “a l’abordatge” i corre a buscar les criatures marines que t’ajudaran a trobar-lo.

Et guiaran els dofins fins al tresor amagat?

hotel para familias con toboganes
hotel todo incluido para familias con parque acuatico

Zona Splash

Jocs aquàtics

Una àrea pensada per a que els més petits deixin volar la seva imaginació i visquin una gran aventura aquàtica. En una zona d’aigües amb una profunditat màxima de 40 centímetres, decorada amb divertides atraccions, tobogans fets a la seva mida i colorits ninots, podran disparar amb els canons d’aigua, remullar-se sota la cascada que emana de la calavera pirata, jugar sota les palmeres aquàtiques, tirar-se per un tobogan amb forma de pop i interactuar amb les criatures marines vingudes des del fons de l’oceà.

Sharky el pirata

La nostra mascota

Els millors animadors de la Costa Brava i la nostra simpàtica mascota Sharky estan a l’Aparthotel Costa Encantada i estan disposats a fer-vos riure i que ho passeu genial durant les vostres vacances familiars.

hotel en lloret con toboganes para familia