Apartaments

Tria l'apartament que millor s'adapta a tu

Apartaments pensats per a la vostra comoditat

El complexe d’apartaments Condado han estats dissenyats pensant en la comoditat dels seus hostes. Tots ells son amplis, desde 35 m2 fins a 65m2 i compten amb terrassa o balcó privat. A més a més disposen de conexió a internet Wi-fi, televisió satèl.lit amb pantalla plana, telèfon, caixa forta (amb suplement), aire acondicionat i calefacció.

Els apartaments també ofereixen totes les avantatges i l’autonomia que dona una cuina completament equipada i un bany amb banyera, dutxa, roba de bany i assecador. En resum, una opció ideal per aprofitar tots els serveis dels Apartaments Condado i per gaudir de l’espai i l’autonomia d’un apartament.

Tots els apartaments Condado inclouen:

Wi-fi gratis

Cuina equipada

Aire acondicionat

Caixa forta

Més detalls

Apartament 1 dormitori

35m2

4 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Apartament d’una habitació, 35m2, terrasa privada, saló menjador amb sofà llit per a 2 persones, 1 dormitori amb 2 llits individuals, cuina elèctrica totalment equipada amb frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina, bany complet amb plat de dutxa.

A més a més diposa de TV amb pantalla plana, aire acondicionat i balcó.

Apartament 2 dormitoris

45m2

6 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Apartament de 2 habitacions amb 2 llits individuals cadascun, terrasa privada, saló menjador amb sofà llit per a 2 persones, 2 dormitori amb 2 llits individuals cadascun, cuina equipada amb frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina, bany complet amb dutxa.

A més a més diposa de TV amb pantalla plana, aire acondicionat i balcó.

Apartament 3 dormitoris

75m2

8 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Apartament de 75m2 amb terrasa privada, saló menjador amb sofà llit per a 2 persones, 3 dormitoris amb 2 llits individuals cadascun, cuina elèctrica totalment equipada amb frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina, bany complet amb dutxa.

A més a més diposa de TV amb pantalla plana, aire acondicionat i balcó.