Apartaments de fins a 65 m2

Autonomia per a tota la familia

Apartaments pensats per a la vostra comoditat

Els apartaments del Costa Encantada han estats dissenyats pensant en la comoditat dels seus hostes. Tots ells son amplis, des de 20 m2 fins a 65m2 i compten amb terrassa o balcó privat. A més a més disposen de conexió a internet Wi-fi, televisió satèl.lit amb pantalla plana, telèfon, caixa forta (amb suplement), aire condicionat i calefacció.

Els apartaments també ofereixen totes les avantatges i l’autonomia que dona una cuina completament equipada i un bany amb banyera, dutxa, roba de bany i assecador. En resum, una opció ideal per gaudir de tots els serveis de l’aparthotel Costa Encantada i disfrutar de l’espai i l’autonomia d’un apartament.

Tots els apartaments del Costa Encantada inclouen:

Wi-fi gratis

Cuina equipada

Aire acondicionat

Caixa forta

Més informació

Apartament Estudi

25m2

2 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Saló amb dos llits i terrassa privada, aire condicionat/ calefacció, cuina elèctrica, totalment equipada amb: frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina. Bany complet amb banyera.

A més a més diposa de TV amb pantalla plana, aire acondicionat i balcó.

Apartament 1 dormitori

35m2

4 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Zona d’estar amb sofà llit, 1 habitació amb 2 llits, terrassa privada, aire condicionat/ calefacció, cuina elèctrica, totalment equipada amb: frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina. Bany complet amb banyera.

A més a més diposa de TV amb pantalla plana, aire acondicionat i balcó.

Apartament 1 dormitori Pool view

35m2

5 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Zona d’estar amb sofà llit, 1 habitació amb 2 llits, balcó privat amb vistes a la piscina, aire condicionat/ calefacció, cuina elèctrica totalment equipada amb: frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina. Bany complet amb banyera.

Apartament 2 dormitoris

65m2

6 persones

Cuina

Wi-fi gratis

Zona d’estar amb sofà llit, 2 habitacions amb 2 llits cadascuna, balcó privat, aire condicionat/ calefacció, cuina elèctrica, totalment equipada amb: frigorífic, forn, microones, torradora i parament de cuina. Bany complet amb banyera.