Kid's Experience

Prepara't per a una nova aventura

Un nen que riu és un nen feliç

  • Splash Park
  • Animació Infantil
  • Mini club
  • Parc Infantil
  • Sala de jocs
  • Mini disco

Kid’s Experience es més que un club infantil. És tota una experiencia dissenyada per als més petits.
Per això disposem d’una sala especialment habilitada per als nens. En ella juguen i es diverteixen amb infinitat d’activitats. Pintar i acolorir els seus personatges favorits, tallers de face-painting, manualitats, jocs de construcció, i molt més.

El Miniclub ofereix una zona comuna de jocs per a tots els nens amb zones de tallers manuals, una biblioteca infantil, zona de jocs, zona multimèdia…

Dins de la nostra kid’s experience disposem també d’un Miniclub. Un excel·lent lloc perquè els nens facin amics ràpidament durant la seva estada, per a que els seus dies d’oci siguin encara millors i es porti a casa un munt de feliços records.

El nostre equip d’animació entreté als nens fent jocs, manualitats i pintant en el Miniclub de l’hotel, fent que els teus fills s’ho passin en gran durant la seva estada!

Llegir més

Has de saber que..

Edats pel Miniclub

El Miniclub és apte per infants d’entre 3 i 12 anys.

Menors de 6 anys

Els menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Dates i horaris

Informa’t de les dates i horaris d’obertura en funció de la temporada.

Animació Infantil

A Costa Encantada volem que els més petits de la casa visquin unes divertides vacances en familia. Somriures, emocions, jocs, i activitats. Un programa complet d’entreteniment infantil tots els dies. La diversió està garantida!

Parc Infantil

Sabem que l’energia dels nens és inesgotable, i perquè la paraula avorriment no figuri en el diccionari de les vacances dels teus fills, podran divertir-se al parc infantil, una zona recreativa amb instal•lacions homologades, adequada per a moltes hores de joc a l’aire lliure: estructura de colors per grimpar, gronxadors, tobogans, balancins (…) per donar-li pas a la imaginació i la diversió.

Saló Recreatiu

El Saló Recreatiu és un àrea de jocs a l’interior per a nens i adults on podràs mesurar la teva habilitat amb el joystick a les màquines de jocs electrònics o la teva destresa al volant en els simuladors de conducció, billars, taula d’aire, i altres atraccions i serveis de pagament. Reuneix punts jugant i canvia’ls per regals a Recepció.