Lloret de Mar en parella

Desitja i seràs desitjat/da

Guia de Lloret de Mar per a parelles

 • Platges
 • Oci nocturn
 • Gastronomia

Lloret de Mar compleix amb tots els requisits necessaris per a convertir-se en una de les millors destinacions per a visitar en parella a la Costa Brava. Les seves platges, la seva cultura, la seva oferta d’oci i el seu clima, fan de Lloret una destinació ideal per a dedicar el temps necessari que requereix l’amor.

Gastronomia amb amor

L’origen de la gastronomia catalana és remunta a l’època dels romans i compta amb influències mediterrànies, provençals, àrabs i jueves. Per la seva història, les seves tradicions, el seu clima privilegiat i la seva immillorable situació geogràfica, la cuina catalana, a més de ser molt rica i variada, és reconeguda com una de les dietes més saludables que es coneixen i que rep el nom de “dieta mediterrània”. Reconeguts cuiners i restaurants han fet de Lloret de Mar un centre gastronòmic de primer ordre, amb cuines innovadores, tradicionals, multiculturals i internacionals.

Fem una Daiquiri?

La història de Lloret de Mar i el daiquiri no s’explica sense la influència de Cuba i el passat indià de la població. La paraula indianos designa els aventurers i comerciants que emigraven a les colònies d’Amèrica i tornaven a la metròpoli després d’haver fet fortuna (havent fet les Amèriques). Sovint també eren anomenats americanos. És per això que a Lloret et trobaràs amb els millors daiquiris que hagis tastat!

Descarrega la guia de benvinguda de Lloret de Mar amb tots els plans que podràs fer amb la teva parella.

Descarrega’t la guia de benvinguda de Lloret

  *

  L’Hotel ideal per a parelles

  HOTEL MARSOL

  Sentiràs el tacte del mar

  • 1ª Línia de mar
  • Spa
  • Parelles

  Hotel Marsol

  Altres experiències per viure a Lloret