1Selecciona establiment
2Seleccionar dates
3Seleccionar Ocupació
Totes les destinacions
 • None
  Hotel Marsol
 • None
  Aparthotel Costa Encantada
 • None
  Apartaments Condado
 • None
  Apartaments Blau
Tots els Establiment
2/0/0
Allotjament 1
Allotjament 2
Allotjament 3

Oferta per temps limitat Flash Days

Flash Days Ofertes Promocions 2024
Tornen els Flash Days de Marsol Hotels! Oferta per temps limitat només disponible a la nostra web.

Els Flash Days són descomptes especials per a dates concretes , disponibles per temps limitat i que només trobaràs aquí, a la nostra web.
Ja pots aconseguir la teva oferta Flash Days i emportar-te unes vacances a la platja a un preu únic. Però no et despistis perquè només tens fins a esgotar existències per atrapar la teva oferta.

No esperis! Aquesta oferta és exclusiva per als més ràpids.

Consulta els hotels i les dates disponibles i escapa't a la platja. Aquestes ofertes acaben molt aviat, aconsegueix ja la teva!

Reserva ara!

Condicions de reserva:

Oferta vàlida per a estades a:
Hotel Marsol, del 04 de juny al 31 de juliol del 2024.
Apartaments Condado, del 30 de juny al 07 de juliol i del 17 d'agost al 03 de setembre del 2024.
Apartaments Blau, del 15 de juliol al 31 de juliol i del 18 d'agost al 01 de setembre del 2024.
Aparthotel Costa Encantada , del 04 de juny al 14 de juliol de 2024. OFERTA FINALITZADA!

Oferta vàlida fins a esgotar places disponibles a les dates indicades.
Fins a 25% de descompte a Hotel Marsol i Apartaments Blau: 5% descompte exclusiu web 15% addicional Flash Days 5% en seleccionar una tarifa no reemborsable.
Fins a 20% de descompte a Apartaments Condado: 5% descompte exclusiu web 10% addicional Flash Days 5% en seleccionar una tarifa no reemborsable.

Estem amb tu

Si tens alguna consulta no dubtis a fer una ullada a la nostra secció de Preguntes freqüents per obtenir més informació.
 • Qui som?
  Marsol Hotels & Resorts és un grup hoteler espanyol que opera a Lloret de Mar, on compta amb quatre propietats emplaçades en el destí vacacional, amb una òptima ubicació en el centre de la ciutat, en àrees residencials o en llocs idonis per a la desconnexió.

  La nostra missió és oferir experiències inoblidables i serveis de qualitat als nostres hotels per a satisfer les necessitats i demandes dels nostres clients durant les seves vacances, sempre enfocats a una atenció personalitzada i sota els estàndards d'excel·lència que ens defineixen, en un entorn familiar, sostenible i de qualitat.

  Els establiments de Marsol Hotels & Resorts ofereixen un servei personalitzat i pròxim i destaquen per una òptima qualitat en les seves instal·lacions i la proximitat amb els clients, denominador comú dels hotels de la cadena. Per assolir els objectius es despleguen aquests valors en el desenvolupament diari:

  - Honestedat, respecte i confiança, màxims exponents de la concepció familiar
  - Cohesió, compromís i treball en equip com a fórmula indispensable per aconseguir l'èxit
  - Innovació, desenvolupament i millora contínua, mantenint-se a l'avantguarda per oferir les millors experiències als nostres clients
 • Per què és millor reservar a la web oficial?
  Reservar a la web oficial et garanteix reservar les teves vacances al millor preu sense intermediaris. Obtens descomptes i promocions exclusives a més d'avantatges únics i valors afegits en els nostres establiments.

  Reserves 100% segures. El teu navegador verificarà en el moment del pagament que el lloc és segur, mostrant el cadenat verd. A més, les teves dades seran tractades segons la RGPD, i la teva targeta de crèdit estarà allotjada en un sistema accessible només per a nosaltres.

  Gestió directa de peticions especials: ningú millor que el nostre propi equip humà per a ajudar-te amb tot el que necessitis quant a la teva reserva. Podràs indicar les teves preferències o destacar qualsevol punt imprescindible per a gaudir de les teves vacances, com poden ser al·lèrgies i intoleràncies alimentàries o necessitats específiques. A més, sempre assignem als nostres clients la millor habitació disponible dins de la categoria sempre que hi hagi disponibilitat.
 • On puc trobar ofertes i promocions especials?
  Visita la nostra secció d'Ofertes i Inspira't amb les opcions que s'ofereixen a la pàgina web de l'hotel i trobaràs molts més motius per a reservar ja les teves vacances.

  A més, si et subscrius al nostre butlletí de notícies, rebràs codis promocionals i ofertes a la teva safata d'entrada abans que ningú.
 • On puc veure els serveis de cada allotjament?
  Dins de la pàgina de cada establiment, podràs consultar els serveis i instal·lacions generals i també l'equipament de les nostres habitacions o apartaments.
 • Com puc contactar directament amb l´allotjament?
  Si necessites contactar amb qualsevol dels nostres establiments, pots trobar tant les dades de contacte com un formulari per fer-ho a la secció de contacte.