1Selecciona establiment
2Seleccionar dates
3Seleccionar Ocupació
Totes les destinacions
 • None
  Hotel Marsol
 • None
  Aparthotel Costa Encantada
 • None
  Apartaments Condado
 • None
  Apartaments Blau
Tots els Establiment
2/0/0
Allotjament 1
Allotjament 2
Allotjament 3

Oferta per reserva anticipada 2024 Early Booking

Early Booking Ofertes Promocions 2024 Reserva anticipada

The early bird catches the worm... 

and our best offers !


Take advantage from our early booking discount for our hotels in Lloret de Mar and save up to 20% by planning your holiday in advance.


Enjoy the magnificent beauty of the Mediterranean sea in Lloret de Mar and choose Marsol Hotels for your next holiday in 2024. Book your holiday before 31 January 2024 to make the most of this 20% discount and create memories to last a lifetime. Magic moments at the best price with our Early Booking offer!

Enjoy a 5% discount already applied on our website, and get an additional 10% discount using the promotional code: EARLYBIRD. And if you also choose a non-refundable rate, you will receive an extra 5% discount.


In total, you can enjoy up to 20% discount on your reservation! Don't miss out! 

Plan your holidays for 2024 now and experience the magic of travel with Marsol Hotels.Booking conditions:

Offer valid for all our hotels and apartments in Lloret de Mar.
Promocode valid until 31st January 2024.

Minimum stays:  
Costa Encantada 4 nights (except All Inclusive 6 nights).
Hotel Marsol 4 nights
Apartaments Blau 3 nights (except if the season requires more minimum nights stay)
Apartaments Condado 3 nights (except if the season requires more minimum nights stay)

Offer valid for stays between:

Costa Encantada from 1st April 2024 to 2nd November 2024
Hotel Marsol from 2nd January 2024 to 20th December 2024
Apartaments Blau from the 23rd of March to the 31st of October
Apartaments Condado from the 23rd of March to the 31st of October

Estem amb tu

Si tens alguna consulta no dubtis a fer una ullada a la nostra secció de Preguntes freqüents per obtenir més informació.
 • Qui som?
  Marsol Hotels & Resorts és un grup hoteler espanyol que opera a Lloret de Mar, on compta amb quatre propietats emplaçades en el destí vacacional, amb una òptima ubicació en el centre de la ciutat, en àrees residencials o en llocs idonis per a la desconnexió.

  La nostra missió és oferir experiències inoblidables i serveis de qualitat als nostres hotels per a satisfer les necessitats i demandes dels nostres clients durant les seves vacances, sempre enfocats a una atenció personalitzada i sota els estàndards d'excel·lència que ens defineixen, en un entorn familiar, sostenible i de qualitat.

  Els establiments de Marsol Hotels & Resorts ofereixen un servei personalitzat i pròxim i destaquen per una òptima qualitat en les seves instal·lacions i la proximitat amb els clients, denominador comú dels hotels de la cadena. Per assolir els objectius es despleguen aquests valors en el desenvolupament diari:

  - Honestedat, respecte i confiança, màxims exponents de la concepció familiar
  - Cohesió, compromís i treball en equip com a fórmula indispensable per aconseguir l'èxit
  - Innovació, desenvolupament i millora contínua, mantenint-se a l'avantguarda per oferir les millors experiències als nostres clients
 • Per què és millor reservar a la web oficial?
  Reservar a la web oficial et garanteix reservar les teves vacances al millor preu sense intermediaris. Obtens descomptes i promocions exclusives a més d'avantatges únics i valors afegits en els nostres establiments.

  Reserves 100% segures. El teu navegador verificarà en el moment del pagament que el lloc és segur, mostrant el cadenat verd. A més, les teves dades seran tractades segons la RGPD, i la teva targeta de crèdit estarà allotjada en un sistema accessible només per a nosaltres.

  Gestió directa de peticions especials: ningú millor que el nostre propi equip humà per a ajudar-te amb tot el que necessitis quant a la teva reserva. Podràs indicar les teves preferències o destacar qualsevol punt imprescindible per a gaudir de les teves vacances, com poden ser al·lèrgies i intoleràncies alimentàries o necessitats específiques. A més, sempre assignem als nostres clients la millor habitació disponible dins de la categoria sempre que hi hagi disponibilitat.
 • On puc trobar ofertes i promocions especials?
  Visita la nostra secció d'Ofertes i Inspira't amb les opcions que s'ofereixen a la pàgina web de l'hotel i trobaràs molts més motius per a reservar ja les teves vacances.

  A més, si et subscrius al nostre butlletí de notícies, rebràs codis promocionals i ofertes a la teva safata d'entrada abans que ningú.
 • On puc veure els serveis de cada allotjament?
  Dins de la pàgina de cada establiment, podràs consultar els serveis i instal·lacions generals i també l'equipament de les nostres habitacions o apartaments.
 • Com puc contactar directament amb l´allotjament?
  Si necessites contactar amb qualsevol dels nostres establiments, pots trobar tant les dades de contacte com un formulari per fer-ho a la secció de contacte.